mobilis interaktív élményközpont

Hírek

ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI WORKSHOP-OK TANÁROKNAK

2023.12.04. 15:02
Immár hagyomány, hogy az év vége felé közeledve a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola pedagógusai a Mobilisben töltenek egy napot, amely során elmerülünk az élménypedagógia színes világában.
bővebben

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

2023.12.01. 14:22
HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
bővebben

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

2023.11.28. 11:27
A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
bővebben

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

2023.11.07. 09:49
Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma izgalmas és sokszínű világát. Ennek érdekében a Mobilis Interaktív Élményközpont 2017-ben indította útjára tematikus programját. 2023-tól a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben  szervezi a pályaorientációs mérnöki témanapokat, amelyek lehetőséget nyújtanak a diákoknak a mérnöki karrierlehetőségek felfedezésére. Ezek a programok izgalmas lehetőségeket kínálnak, segítenek megismerni a mérnöki pályát.
bővebben

Digitális technológiák a mindennapokban-lezárult a Mobileum projekt

2023.10.30. 14:30
A Mobilis Közhasznú Nonprofit Kft. a szlovákiai SlovakiaRing versenypályát üzemeltető partnerével közös konzorciumban, az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében különféle digitális eszközöket és egy 21. századi digitális alkotóműhelyt alakított ki és további közös, határokon átnyúló fejlesztéseket valósított meg a három éves projekt keretében, amelyek innovatív módon hozzák közelebb a célcsoportokhoz a digitális technológiákat.
bővebben

Nyitott iskola, alkotópedagógia, közösségi tudomány - sikerrel zárult a Make it Open projektünk

2023.10.06. 11:36
A Mobilis Interaktív Élményközpont 2021-ben csatlakozott a MAKE IT OPEN c. nemzetközi projekthez, amely a nyitott iskola (open schooling), az alkotópedagógia (maker education) és a közösségi tudomány (citizen science) megközelítéseiből merít, hogy színt vigyen a természettudományos (STEM) tantárgyak oktatásába.
bővebben

A Mobilis és az egyetem Digitális Fejlesztési Közponjta közös pályaorientációs versenyt szervez

2023.10.05. 08:25
A pályaorientációs verseny a Mobilis Interaktív Élményközpont és a Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központjának közös szervezésében kerül lebonyolításra.
bővebben

Gamer Zone átadás és projektzárás

2023.10.02. 11:03
A határokon átnyúló szlovák-magyar INTERREG pályázatunk keretében a Mobilis egy 21. századi eszközparkkal felszerelt digitális alkotóműhellyel és kettő darab professzionális versenyautó szimulátorral gazdagodott. Projektzáró eseményünkön ünnepélyesen átadtuk a Mobilis Gamer Zone-t.
bővebben

Megújul a Mobilis Interaktív Élményközpont diáklabor

2023.09.06. 14:48
A Selye János Diáklaborhálózat kiépítése címet viselő projekt keretében elnyert pályázattal új eszközök beszerzésére nyílik lehetőség.
bővebben

Új palettánk iskolai csoportoknak, osztályoknak

2023.08.30. 12:55
Kiegészítő oktatási alkalmat keresel az osztálynak, ahol a diákok kipróbálhatják az alkotás, a kutatás, a felfedezés élményét? Az új tanév kezdetén megújult tematikus foglalkozásokkal várjuk azokat az alsó és felső tagozatos, illetve középiskolás csoportokat, akik rendhagyó, a közoktatást színesítő természettudományos, vagy digitális ismeretterjesztő, tudásbővítő alkalmakat keresnek.
bővebben
60 db, 6 lapon.

Hírek

2024/05/30

Vodafone Magyarország Alapítvány fókuszcsoportos kutatás

A Vodafone Magyarország Alapítvány megbízásából Sziva Dániel fókuszcsoportos kutatást végez a magyarországi középiskolai tanárok körében.
2024/05/10

Mérnöki iránytű - pályaorientáció másképp

Pályaorientációs programsorozatunkat a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben...
2024/05/06

MAÚT - LEGO építési pályázat

A Magyar Út- és Vasútügyi Társaság, a Széchenyi István Egyetem stratégiai partnere LEGO építési pályázatot hirdet.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés