• mobilis-gyor.hu
  • JÁTÉKBOLT: H - P: 9:00-18:00, Szo: 10:00 - 16:00, GLS csomagpont: H - P: 9:00 - 17:00, Szo: 10:00 - 16:00, 2020. 11. 11- től a kiállítás határozatlan ideig zárva tart!

Győri Gyerekegyetem

ELMARAD!

Kedves Szülők!

Kisgyermekes szülőként mindannyiunk számára embert próbáló hetek vannak mögöttünk, de lassan következik a gyerekeink által legjobban várt időszak, a nyári szünet. Járványhelyzet nélkül is hatalmas szervezés értelmes és hasznos időtöltést találni nekik, de a jelenlegi járványhelyzetben pedig még inkább.
A Mobilis eddig is igyekezett olyan élményeket tenni gyerekeink képzeletbeli hátizsákjába, amelyből sokáig töltekezhetett, ezért is szervezünk sok éve már Gyerekegyetemet is.
Hosszasan töprengtünk és vívódtunk, de sajnos idén nem tudnánk olyanná tenni a Gyerekegyetem egy hetét, amilyenné elképzeltünk: a járványhelyzet sajnos ide is begyűrűzött. Sokkal több gyereket mozgatott meg az egy hét alatt és sokkal több helyszínt érintett, nagyobb kapacitással kellett szervezni a programokat is, nagyobb létszámmal.
Ennek megfelelően idén a Gyerekegyetemet az évek óta megszokott magas színvonalon és módon sajnos nem tudjuk lebonyolítani, bármennyire is fáj a szívünk, hiszen mi magunk is nagyon vártuk ezt az egy hetet, nem kis munkával összeállítottuk a programokat, leszerveztük az oktatókat, laborokat.

Felelős szülőként úgy érezzük, hogy ebben a nehéz helyzetben ez a legjobb megoldás, amit meg kellett hoznunk.

Köszönettel kérjük megértésüket!
Találkozunk 2021-ben!

a Szervezők

...................................................................

Időpont: 
2020. június 22 - 26.

Helyszín:
Széchenyi István Egyetem

Ár: 35 000 Ft

A Győri Gyerekegyetem idén nyáron is fergeteges programokkal vár!

Egy nem mindennapi tábor veszi kezdetét immár 4. alkalommal a győri Széchenyi István Egyetem és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ közös szervezésében a győri egyetemen, ahová várjuk idén is a 10-13 éves gyerekeket egy felejthetetlen hétre.
A résztvevők igazi nagyelőadókban hallgathatnak érdekes és izgalmas előadásokat igazi egyetemi oktatóktól, kiscsoportos foglalkozásokon olyan egyetemi helyszínekre is bekukkanthatnak, ahová másként nem juthatnának be.
Itt nem lesznek vizsgák és számonkérés, de lesz sok sportprogram, játék, versenyfeladatok, izgalmas foglalkozások, új barátok.

A 2020. évben a Gyerekegyetem fő témája az olimpia lesz, hiszen ezen a nyáron az egész világ az olimpia lázában ég majd!

Ha szeretnél egy olyan nyári programon részt venni, amit még sok-sok évig emlegetsz, akkor itt a helyed, vár a Győri Gyerekegyetem!
SZErezz élményt és diplomát a Gyerekegyetemen!


A 2019-es Győri Gyerekegyetem képekben:

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2020/10/22

Széchenyis csapat nyerte az idei Techtogether versenyt

Idén kialakult járvány helyzett miatt hibrid megoldással rendezték meg a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai versenyt Budapesten.
2020/09/28

Darts Matek

A Mobilis együttmőködést kötött a Darts Matek csapatával, akik egy olyan egyedülálló, innovatív oktatási szoftvert fejlesztettek, amely...
2020/09/04

GLS CsomagPont

A Mobilis Tudományos Játékboltjában 2020. szeptemberétől GLS CsomagPont is működik!

Programok, események

2020/11/27 - 2020/11/27

Kutatók Éjszakája a Mobilisben

Ebben az évben a Kutatók Éjszakája a Mobilis online terében zajlik.
2020/10/26 - 2020/10/31

Társasjáték maraton az őszi szünetben

Társasjáték maratonra hívunk Benneteket az őszi szünetben!
2020/10/14 - 2020/10/14

Darts Matek online workshop

Digitális, játékos megoldás a matematika oktatásban.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés