Nyitvatartás

MOBILIS INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁSI KÖZPONT

2021. május 6-án újra nyitunk!

IDEIGLENES NYITVATARTÁS:
CSÜTÖRTÖK: 15:30 - 18:00
PÉNTEK: 15:30 - 18:00
SZOMBAT: 10:00 - 18:00

Minimum 20 fős csoportokat –előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogadunk, hétfőtől péntekig 10-16 óráig.
Kérjük, hogy a látogatás előtt jelentkezzenek be a 96/618-118, illetve a +36 20 248-53-22 telefonszámon, illetve további információ kérése esetén forduljanak bizalommal munkatársainkhoz.

MOBILIS TUDOMÁNYOS JÁTÉKBOLT

HÉTFŐ, KEDD, SZERDA: 8:00 - 16:00

CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK: 8:00 - 18:00

SZOMBAT: 10:00-18:00

VASÁRNAP: SZÜNNAP

ÜNNEPNAPOKON ÉS ISKOLAI TANÍTÁSI SZÜNETEKBEN A NYITVATARTÁS MEGEGYEZIK A MOBILIS KIÁLLÍTÁSI KÖZPONT NYITVATARTÁSÁVAL.

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a nyári újranyitás után a Mobilis csapata minden erejével azon dolgozik, hogy a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítsa a kiállítóterébe érkező csoportok, osztályok, kísérőik, illetve az egyéni és családdal érkező látogatók számára a kiállítótér interaktív eszközeinek használatához, a foglalkozások biztonságos megrendezéséhez, lebonyolításához.

A hatályos jogszabályok szerint 18 éves kor felett kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők válthatnak jegyet, az azonosításra alkalmas igazolvány felmutatása mellett. 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal érkező felnőtt kíséretében látogathatják a kiállítóteret.


A Mobilis kiállítóterében a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek a kormány 194/2021. (IV. 26.) számú rendelete értelmében, mi mégis ajánljuk és köszönjük, ha látogatóink is magukon tartják a maszkot az épületen belül csakúgy, mint az itt dolgozó kollégáink, akik maszkot viselnek a kiállítótérben.
Az épületben továbbra is fokozottan ügyelünk a tisztaságra és az eszközeink fertőtlenítésére, illetve a járványügyi előírásokra, így kérjük, hogy a járványügyi előírások értelmében a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter védőtávolságot tartani.


A Mobilis látogatható tereiben alkalmazott és most bevezetésre kerülő intézkedései a jelenleg érvényes hatósági előírásokat tükrözik, de természetesen folyamatosan követjük a mindenkori helyzetet és a jogszabályi változásokat.

Ennek értelmében:

  • a kiállítóteret és a kiállítási eszközöket előzetesen rendszeresen fertőtlenítjük, illetve gyakrabban takarítjuk,
  • a beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletét ellenőrizzük az infopultnál, az előtérben,
  • a kiállító térben való belépés előtti kötelező a kézfertőtlenítés a bejáratnál,
  • a maszkviselés kötelező a Játékboltban,
  • a Mobilis infopultjában lehetőség van egyszerhasználatos maszk vásárlására,
  • a közösségi terek gyakran érintett felületeinek virucid fertőtlenítése folyamatos a nyitvatartási idő alatt,  
  • a megfelelő távolság megtartására kérjük kedves Látogatóinkat a kísérleti bemutatók alkalmával a földszinti lelátón is.

Ezeken felül természetesen a saját munkatársaink védelméről is gondoskodunk az érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően, így szeretnénk biztonságban tudni nemcsak a látogatóinkat, hanem a kollégáinkat is.

Kérjük, hogy abban az esetben, ha a COVID-19 megbetegedésben szenved, illetve a COVID-19 megbetegedés tüneteit tapasztalja magán – így különösen köhögés, láz, nehézlégzés, hirtelen kezdetű szaglásvesztés, ízérzés hiánya vagy ízérzés zavara –, melyek mások egészségét is veszélyeztethetik, saját és környezete egészsége és biztonsága érdekében, maradjon otthon. Az ilyen tünetekkel rendelkező látogatók belépése a Mobilis Interaktív Kiállítási Központba, illetve annak rendezvényeire, foglalkozásaira nem megengedett.

Bízunk benne, hogy ezeknek a szabályoknak a meghozatalával és betartatásával mindenki számára megnyugtató és biztonságos környezetet tudunk teremteni a Mobilis kiállítótereinek felfedezéséhez és a kiállítási eszközök biztonságos kipróbálásához.


Kosár

Az Ön kosara üres.

Nyitvatartás

Hírek

2021/05/10

FIRST LEGO League online a Mobilisből

5. alkalommal rendeztük meg a Nemak – Mobilis robotversenyt, a globális FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és –programozó verseny...
2021/05/04

Újra nyit a Mobilis!

Újra nyitja kapuit a Mobilis 2021. május 6-tól.
2021/04/30

A nyitott oktatást támogató nemzetközi együttműködés jött létre

A győri Mobilis Kiállítási Központ magyar partnerként vesz részt az „Open Schooling Together” – magyar fordításban Nyitott oktatást...

Programok, események

2021/06/28 - 2021/07/02

Győri Gyerekegyetem 2021.

Egy nem mindennapi tábor veszi kezdetét immár 4. alkalommal a Széchenyi István Egyetem és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ közös...
2021/04/23

Kísérletbazár 2021.

Az idei évben a Kísérletbazár rendezvényünk a koronavírus járványhelyzet miatt online formában valósul meg.
2021/02/05 - 2021/05/28

Emelt szintű fizika érettségi kísérleteire felkészítő online szakkör

2021. februárjától a Mobilis online szakkör formájában indít emelt szintű fizika érettségi kísérleteire felkészítést.
2020/11/27 - 2020/11/27

Kutatók Éjszakája a Mobilisben

Ebben az évben a Kutatók Éjszakája a Mobilis online terében zajlik.
2020/10/26 - 2020/10/31

Társasjáték maraton az őszi szünetben

Társasjáték maratonra hívunk Benneteket az őszi szünetben!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés