mobilis interaktív élményközpont

Via Magica társasjáték

Ki ne szeretne mágus lenni? Tenyerébe zárni a tüzet, kedvére formálni a vizek mozgását vagy apró sarjakat növeszteni a semmiből.

Nem kell ehhez semmi más, csak egy kis varázslat, egy csipetnyi szerencse és máris bárki ifjú varázslótanonccá válhat. A Via Magica társasjáték varázslatosan egyszerű, könnyen tanulható játék, ahol a szerencsén és a figyelmen kívül a játékosokon múlik, hogyan alakítják a mágiában szerzett tudásukat. A szemed láttára hajt majd rügyeket az élettelennek tűnő növény, palackba zárhatod a viharok lidérceit, a kristályok erejét felhasználva bármit megtehetsz! Jól vigyázz azonban tanonc társaiddal, mert ők sem tétlenkednek és bárki szemet vethet képességeidre vagy frissen szerzett szellem barátaidra.

Barátkozz meg az elemek szellemeivel és engedd, hogy elbűvöljön csodaszép illusztrációival ez a varázslatos világ, amelynek Te is a része lehetsz!

Engedd szabadjára tudásszomjadat és fantáziádat és tedd meg az első lépéseidet a mágia útján!

Cikkszám: TE10201072
  • 5-8 évesek
6 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés