mobilis interaktív élményközpont

Végtelen folyó társasjáték

Izgalmas társasjáték különleges játékmechanizmussal.

Három varázslótanonc bátorságukat fitogtatva úgy döntenek, tesznek egy túrát a kiszámíthatatlan, végtelen folyón. Ám a hajó hirtelen elindult egyikükkel a sodrásban, téves irányban. Vajon sikerül valamelyiküknek a folyó áramlásának megfelelően irányítani a hajót?Segíts a kis varázslótanoncoknak a folyó helyes irányban való mozgatásában, hogy el tudják érni a megfelelő partszakaszt!

A végtelen folyó játék különlegessége, hogy nem a bábuk mozognak a játék során, hanem a játéktábla. Ez azt jelenti, hogy a kis varázslófigurák csak a játéktábla mozgatásával mozoghatnak a folyó mentén, ehhez viszont nagyfokú koncentráció, odafigyelés és ügyesség kell. Minden körben adott egy titkos képkártya, ez alapján kell elérni a kijelölt partszakaszt. De vigyázz, nehogy más hajóját juttasd a célba!

A doboz tartalma: játéktábla, 36 játéklapka, 1 dobókocka, 3 csónak, 3 varázslófigura, játékszabály.

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200172
  • 5-8 évesek
11 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés