mobilis interaktív élményközpont

Unmatched: Legendák ligája - első felvonás

A csatatéren senki sem egyenlő. Kard ki kard hősök, győzzön a jobb!

Az Unmatched - Legendák ligája társasjáték egy fordulatos taktikai párbaj, ahol nevezetes hősöket küldhetsz harcba. Válaszd ki a hőst, akiben a legjobban magadra ismersz és vezényeld csatába két egyedi térképen társaival együtt!

Vajon ki nyerné meg Szindbád és Alice párbaját? Merlin segítsége ér többet egy ütközetben vagy Medúza mindenképpen kővé dermeszt? A

játékban az alábbi hősökkel és társaival találkozhatsz:

- Artúr király és társa, Merlin: a pompás Excaliburral páncélkesztyűs kezében és a fortélyos Merlinnel az oldalán lép küzdelembe. Legnagyobb fegyvere mégis hite - és hidd el, bármit feláldoz azért, hogy megtegye, amit az erkölcs követel.

- Alice és társa, Gruffacsór: kicsi a bors, de erős. Megjárta Csodaországot és nem üres kézzel tért vissza: brutális pengéje egy csapásra átvág bármilyen páncélt, még Gruffacsórt is pórázra fogta. Vigyázz, mert ha épp nagy méretben találkozol vele, jaj neked!

- Szindbád és társa, Hordár: utazásai során egyre csak nő ereje és bölcsessége is. Igyekezz minél előbb elkapni őt és hűséges hordárját, mielőtt túl nagy erőre tesz szert és idő előtt pontot tesz kalandod végére.

- Medúza ás társai, a Hárpiák: a gorgó, kinek egyetlen pillantása mindenkit kővé változtat. Hárpiával oldalán veszedelmes ellenfél. Jobban teszed, ha felkészülsz a védekezésre, mielőtt rád fordítja tekintetét.

Még több kihívásra vágysz? Keverd bátran bármelyik Unmatched készlet szereplőit, helyszíneit! 

A sorozat nálunk elérhető elemei:

- Unmatched: Árny és Köd

- Unmatched: Legendák Ligája-Második felvonás

- Unmatched: Piroska vs. Beowulf

- Unmatched: Robin Hood vs Bigfoot

- Unmatched: Houdini vs. a DzsinnCikkszám: TE10201207
  • 8-10 évesek
12 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés