mobilis interaktív élményközpont

Ugears Pillangó - mechanikus modell

Szeretnél egy csodálatos mozgó pillangót  nézegetni munka közben?

A természet és a mechanika egyedülálló együttműködése által lenyűgözve hozta létre a UGEARS a legújabb modelljét a pillangót. A Pillangó nem statikus állványmodell, hanem egyfajta mozgatható szobor. Gumiszalaggal felszerelt mechanizmus imitálja a pillangó szárnycsapásait, külső áramforrás vagy elem nélkül. Ezek a szárnyak kiváló minőségű kraft papírból készültek. Az alsó szárnyak megváltoztatják dőlésszögüket mozgás közben, hogy ez minél jobban hasonlítson egy valódi pillangó mozgásához. A pillangó két első lába mozog, miközben a szárnyak csapkodnak. A dobozban kétféle szárnyat találsz: egy színeset és egy bézs színűt, amelyet kedved szerint színezhetsz. A pillangó egy virág alakú alapon kapott helyet. A rugalmas támasztéknak köszönhetően, a modell finoman rezeg, szinte táncol és lebeg a levegőben, így adva vissza élethűen a pillangó mozgását. Szerezz be egyet te is az irodádba dekorációnak!

Összeállítási idő: 2 óra

Alkatrészek száma: 161 db

Cikkszám: TE10300366
  • 10 év fölött
16 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés