mobilis interaktív élményközpont

Ugears Dream Cabriolet - mechanikus modell

Légy részese egy fontos és érdekes korszaknak, az 1950-es éveknek ennek a teljesen egyedi, valósághű és részletes kidolgozású álom kabrió segítségével!

A modell egy gumiszalaggal felszerelt motorral van ellátva, amely az autót hajtja. Az autó rendelkezik előre- és hátramenettel. Azért, hogy alaposan megnézhesse a működő gyönyörű, V8-as motort, bevezettük az alapjárati üzemmódot. Ebben az üzemmódban a Cabriolet továbbra is lehetővé teszi, hogy a motorháztető alá nézzen, hogy felfedezze a mozgó fogaskerekek szépségét. Ha mozgásba akarja hozni, húzza meg a sebességváltó kart a kormányoszlopon. A modell első és hátsó kerekei is felfüggesztésre kerülnek, hogy a haladása gördülékeny legyen. A kormánykerék segítségével mozgassa az első kerék tengelykapcsolóját, és indítsa el a Dream Cabriolet-et a választott irányba.

Fedezze fel az autó további mechanikus részeit is!

A modell összeszereléséhez nincs szükség ragasztóra vagy csavarokra, és a működtetése is teljesen kézzel történik, nincs hozzá szükség elemekre.

Összeállítási idő: 13 óra

Alkatrészek száma: 739 db

Cikkszám: TE10300365
  • 10 év fölött
24 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés