mobilis interaktív élményközpont

Artie Max programozható robot

Programozz művészi szinten az Artie MAX programozható rajzoló robottal!

Tanuld meg a programozás alapjait, fejleszd tudásod és légy kreatív. Az Artie MAX programozható rajzoló robottal minden előképzettség nélkül, az alapoktól kezdheted elsajátítani a programozás alapjait. Eközben fejlődik kreativitásod is, mivel a robot nem csak egyszerűen közlekedik az utasításaid alapján, hanem rajzolni is tud, ráadásul három színben. Ha már jártasságot szereztél, egyre összetettebb feladatokat, egyre bonyolultabb alakzatokat programozhatsz vele, sőt megtanulhatod és gyakorolhatod a különféle programnyelvek, mint a Python, a Java Script vagy a C++ használatát.

Artie MAX különböző szenzorokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik előre rajzolt vonalak követését, színfelismerést és megakadályozzák, hogy Artie Max leessen az asztalról. Ne aggódj, ha te magad nem vagy járatos a programozás terén. A mellékelt útmutatók, tippek és programozási ötletek segítenek, hogy lépésről lépésre sajátítsa el gyermeked a programozás alapjait és te is nyugodtan játszhatsz vele.

FIGYELEM! A robot 4 db AA-s elemmel működik, amit a készlet NEM tartalmaz!

Cikkszám: TE10401035
  • 8-10 évesek
53 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés