mobilis interaktív élményközpont

Coding Critters programozható nyuszi

Programozható nyuszi, mely játék közben fejleszti a logikus gondolkodást.

A Learning Resources Coding Critters játékában számítógép nélkül, már ovis korban elsajátíthatóak a programozás alapjai.

Bopper irányításához nem szükséges programozónak lenni, sőt programnyelvekről sem kell tudnia a gyermeknek, mert a magyar nyelvű útmutatóban lépésről lépésre megtanulható, hogyan programozható a robot-nyuszi a hátán lévő gombok segítségével.

A készletben megtalálod a nyuszi hintáját, és kertjének részeit a fával és a liftes csúszdával, ahogyan Bopper répáját, kiskocsiját és barátait.

Ha pedig csak egyszerűen játszótársra vágysz, válaszd a játék üzemmódot, amikor a nyuszi táncol, ugrándozik, énekel neked. Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, ugra-bugráló, táncoló állatokat, ahogyan a távirányítós játékokat is.

Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodás fejlesztésében is? Megtanulható, hogyan tervezze meg a gyermek előre, mit csináljon a nyuszi, hogyan tanítható meg neki mindez lépésről lépésre, majd ellenőrizhető, hogy pontosan azt csinálta-e, mint amit szeretett volna.

Cikkszám: TE10400470
  • 3-5 évesek
22 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés