mobilis interaktív élményközpont

Coding Critters programozható kutyus

Programozható kutyus, mely játék közben fejleszti a logikus gondolkodást.

A Learning Resources Coding Critters játékában számítógép nélkül, már ovis korban elsajátíthatóak a programozás alapjai.

Ranger kutyus irányításához nem szükséges programozónak lenni, sőt programnyelvekről sem kell tudnia a gyermeknek, mert a magyar nyelvű útmutatóban lépésről lépésre megtanulható, hogyan programozható a robot-kutya a hátán lévő gombok segítségével.

A készletben megtalálod Ranger házát, és kertjének részeit a fával, a mérleghintával és a csúszdával, ahogyan Ranger kedvenc teniszlabdáját és kölykét Zip-et.

Ha pedig éppen nincs kedved programozni, választhatod a játék üzemmódot, amikor csaholó, táncoló, labdázó kutyussá változik. Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, ugra-bugráló, táncoló állatokat, ahogyan a távirányítós játékokat is.

Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodás fejlesztésében is? Megtanulható, hogyan tervezze meg a gyermek előre, mit csináljon a kutyus, hogyan tanítható meg neki mindez lépésről lépésre, majd ellenőrizhető, hogy pontosan azt csinálta-e, mint amit szeretett volna.

A készlet tartalma: Színes mesekönyv, 10 db kódoló mancs nyom, 3 db karton játékkészlet dekoráció, játékkészlet a kódoló játékokhoz: labda, ház, mérleghinta, ház és csúszda, többnyelvű útmutató

Cikkszám: TE10400469
  • 3-5 évesek
22 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/04

eSZEment - egyetemi szintű projektverseny középiskolásoknak

A Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központja pályaorientációs versenyt bonyolított le a...
2023/12/04

ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI WORKSHOP-OK TANÁROKNAK

Immár hagyomány, hogy az év vége felé közeledve a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló...
2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés