mobilis interaktív élményközpont

Coding Critters programozható cica

A Coding Critter programozható cicát a hátán lévő gombok segítségével a gyermek maga programozhatja be, miközben már óvodásként észrevétlenül megismerkedhet a programozás alapjaival.

A Learning Resources Coding Critters játékában számítógép nélkül, már ovis korban elsajátíthatóak a programozás alapjai.

Scamper cicus irányításához nem szükséges programozónak lenni, sőt programnyelvekről sem kell tudnia a gyermeknek, mert a magyar nyelvű útmutatóban lépésről lépésre megtanulható, hogyan programozható a robot-cica a hátán lévő gombok segítségével.

A készletben megtalálható Scamper háza, és kertjének részei a fával és a csúszdával, ahogyan Scamper kedvenc pamutgombolyagja és kicsinye, Sneaker.

Ha pedig éppen nincs kedve programozni, választhatja a játék üzemmódot, amikor éneklő, táncoló cicussá változik.

Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, ugra-bugráló, táncoló állatokat, ahogyan a távirányítós játékokat is. Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodás fejlesztésében is?

Megtanulható, hogyan tervezze meg a gyermek előre, mit csináljon a cicus, hogyan tanítható meg neki mindez lépésről lépésre, majd ellenőrizhető, hogy pontosan azt csinálta-e, mint amit szeretett volna.

A készlet tartalma: Színes mesekönyv, 10 db kódoló mancs nyom, 3 db karton játékkészlet dekoráció, játékkészlet a kódoló játékokhoz - csúszda, pamutgombolyag, pillangó, többnyelvű útmutató

Cikkszám: TE10400464
  • 3-5 évesek
22 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés