mobilis interaktív élményközpont

Juharvölgy krónikája társasjáték

Lassan erősödnek a napsugarak, rügyeznek a fák és mindent betölt a virágok édes illata: a tavasz a leggyönyörűbb időszak Juharvölgyben. Ám nem töltheted csak pihenéssel az időt, hiszen ez a legjobb alkalom raktározni télire.

A Juharvölgy krónikájában egy-egy aprócska család erdei készülődésében nyújtotok segédmancsot. Irány a tisztás, gyűjtsetek be minél többet a finom magvakból és gyümölcsökből!

Építsétek és alkossátok magatok köré a kényelem mindenfajta formáját és halmozzatok fel minél több izgalmas élményt, hogy legyen mit mesélni a hosszú téli estéken a pattogó kályha mellett. Bőven akad munka a falvacska körül és jut hely minden dolgos munkásnak. A kérdés csak az, elég ügyesek, erősek, bölcsek lesznek-e munkásaid feladataikban?

Számolj okosan kockáiddal a fordulók kezdetén és bízz egy picit a szerencsédben is, hiszen arra is szükséged lesz a legotthonosabb odú berendezése során. Elő az apró szerszámkészlettel, gyűljenek a finom falatok és hegyezd a füled, mert az elragadó mesék ott lapulnak körülötted az erdőben.

Kuckózd be magad a legotthonosabb társasjátékkal!

A doboz tartalma: 1 játéktábla, 15 látógatókártya, 16 völgykártya, 72 kényelemkártya, 34 fejlesztéskártya, 5 otthontábla, 20 fa munkásfigura, 20 fa kunyhófigura, 10 családkocka, 4 falukocka, 1 folyótárcsa, 1 hegytetőlapka, 1 fő kukacjelölő, 2 talicskajelölő, 2 almanachjelölő, 20 karton érme, 20 történetjelölő, 21 tanulságjelölő, 20 fajelölő, 20 kőjelölő, 20 gyümölcsjelölő, 18 gombajelölő, 18 fonaljelölő, 18 gabonajelölő, 12 többszöröző lapka és 1 szabálykönyv

Játékosok száma: 1-5 fő

Cikkszám: TE10201328
  • 8-10 évesek
15 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés