mobilis interaktív élményközpont

Eldorádó legendája: Hősök és Átkok kiegészítő

Ismét vár az aranyváros, ám ez az út még nagyobb kalandokat ígér!

Utazásotok újabb szakasza még több veszélyt és akadályt tartogat. Minden levél és szikla mögött a bennszülöttek ősi átkai rejtőznek, amik illetéktelen betolakodóktól védik Eldorádó kapuját. Szerencsére nem maradtok magatokra, legendás hősök az idegenvezetőitek.

A mesés gazdagság csak téged vár! Készen állsz a lebilincselő utazásra?

A Hősök és átkok kiegészítő háromféle új, kétoldalú területlapkát tartalmaz, amelyek új elemet adnak hozzá az alapjátékhoz – átkokat. Amikor egy játékos a "démoni helyre" ér, kénytelen egy átok tokent húzni és felfedni azt, hogy megnézze mi az átok és mi fog történni vele. Lehet, hogy el kell dobnia bizonyos kártyákat, mielőtt továbbléphet/utazhat egy bizonyos területre; vagy egy helyben kell maradnia (paralízis), amíg a többiek utazhatnak; vagy egy démon idéződik meg, amely követi a játékost és megnehezíti a felfedezést.

A kiegészítővel való játékhoz az Eldorádó legendája alapjáték "Barlangok" variánsát kell használni; az alapjáték barlangjelölőit össze lehet keverni az új, ebben a kiegészítőben lévő barlang-jelölőkkel.

A Hősök és Átkok kiegészítő emellett még tartalmaz négy újfajta expedíciókártyát is.

A játék tartalma: 3 tereptábla, 2 torlasz, 1 fogadólapka, 41 expedíciókártya, 20 átokjelölő, 18 barlangjelölő, játékszabály

Játékosok száma: 2-4 fő

FIGYELEM! Ez egy kiegészítő játék, az Eldorádó legendája alapjáték nélkül nem játszható!

Cikkszám: TE10201320
  • 10-13 évesek
6 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés