mobilis interaktív élményközpont

Kartográfusok - Hősök társasjáték

Ahogy Nalos határai egyre messzebbre nyúlnak, úgy egyre nagyobb a veszély is, mely a királyságot fenyegeti. Sorra érkeznek a bátor hősök, de vajon lesz-e elég erejük megküzdeni a rajtuk ütő szörnyetegekkel?

Az elmúlt esztendőben bejártad a vadvidéket a Kőmelléki erdőtől az Üstvidéken át a Pajzsfal mentén egészen a Mágusok völgyéig. A királynő Királyi Kartográfus rangra emelt, s azóta a nemesek életét éled. Ám a párnák kényelme nem pihentet, véred forr, újra a csillagos ég alatt vágysz nyugovóra térni. Szíved dübörög melledben, de nem a félelemtől, hanem az izgalomtól, ahogy újra magadra kanyarítod köpenyed, válladra veszed papiruszokkal, pennával és kalamárissal megtömött zsákod. Szinte futva indulsz, mikor Gymnax királynő újabb rendeletekben hívat hősökért. Már nem a hírnév hajt, azt elérted. Téged az ismeretlen hív. Válj újra Kartográfussá és tárd fel e hőseposzt az új, izgalmas kalandokban!

Újabb, még változatosabb rajtaütések várnak, képességeket birtokló szörnyekkel, de kalandjaid során, hősökkel is találkozhatsz, kik életüket tették a szörnyek elpusztítására. Új vidékek, új rendeletek, s új kihívások várnak, ám a kaland a régi. Készen állsz egy újabb kalandra?

A Hősök kiadásban az első Kartográfusok játékhoz hasonló feladatod lesz: az egyes évszakoknak megfelelő mennyiségű kártya kerül felfedésre, a rajtuk látható különböző színű tetris-szerű alakzatokat kell rögzítened saját térképedre - szem előtt tartva, hogy mindegyik évszak végén más-más feltételek teljesülése esetén kapsz pontot. Egyedül a felbukkanó szörnyek képesek beleszólni a jól átgondolt térkép kinézetébe - ezeknek alakzatát ugyanis nem a saját térképedre, hanem szomszédod lapjára rajzolod be, és ha a szörnymezők melletti területek üresen maradnak, az sajnos súlyos mínusz pontokat jelent.

FIGYELEM! A Kartográfusok - Hősök társasjáték önállóan is, és a Kartográfusok társasjáték kiegészítőjeként is játszható.

A doboz tartalma: 100 kétoldalas térképlap, 43 kártya, 4 ceruza, 1 szabályfüzet Játékosok száma: 1-100 főig

Cikkszám: TE10201169
  • 10 év fölött
6 390 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés