mobilis interaktív élményközpont

Takenoko Apróságok kiegészítő

Szép munka főkertész! Ahogy gondját viselted a birodalmi pandának, az egyszerűen csodálatos! A kínai császár elismerése jeléül újabb állatot bíz rád, és nem is akármilyet! Még több odafigyelésre és szorgalomra lesz szükséged, ha a pandapár minden igényét ki szeretnéd elégíteni... az apróságokéról már nem is beszélve!

Megérkezett a Takenoko társasjáték kiegészítő játéka az Apróságok. A bambuszkert új lakója nem csak több akciót, de új feladatokat is hoz magával. És bár a pandahölgy közel sem olyan falánk, mint párja, a világra hozott pandabocsok már annál inkább.

Színesítsd a bambuszkertet új parcellákkal és hozz létre idilli élőhelyet a pandacsalád minden tagjának! A dobozban találsz egy új figurát, egy pandahölgy formájában, még több teljesíthető feladat vár rád, valamint új parcellákkal és hatásokkal találkozhatsz: fedezd fel kertész kunyhóját, a mennyei tavat és a kamik kertjét!

A doboz tartalma: 1 pandahölgy figura, 17 új bambuszjelölő, 6 új parcella, 9 új hatásjelölő, 18 új feladatkártya, játékszabály

Játékosok száma: 2-4 fő

FIGYELEM! Ez egy kiegészítő játék, csak az alapjátékkal együtt játszható!

Cikkszám: TE10201164
  • 8-10 évesek
6 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés