mobilis interaktív élményközpont

Szkítia fosztogatói társasjáték

Amikor még az ókori birodalmak mesés kincsektől roskadoztak, s földjeiket nem érte át a felkelő Nap fénye, terjedt egy legenda. Ismerd meg ennek a legendának a főszereplőit a Szkítia fosztogatóit!

Szóbeszédek szóltak vad, lóra született harcosokról, akik sasokat idomítottak a hadviselés művészetére. Szokatlan, hátrafelé nyilazó harcmodoruktól még a nyugati királyságok is megtorpantak és tehetetlenek voltak velük szemben. Ám nem vademberek csürhéje volt e nép, hanem messze földön híres aranymívesek s tímárok voltak ők, kik egyesek szerint még a görög amazon históriák megihletői is lehettek. Azonban többek voltak holmi legendánál. Ők voltak Szkítia fosztogatói.

Ebben a játékban a játékosok célja, hogy minél több győzelmi pontot gyűjtsenek. Ezeket településeken való portyázással, zsákmányszerzéssel és küldetések teljesítésével nyerhetik. A játékosoknak össze kell állítaniuk egy fosztogató csapatot, vásárolni és kiképezni az állatokat (pl.: sas, ló) és ha megvannak a követelmények, csapj le a kiválasztott célpontra! A játék akkor fejeződik be, amikor már csak 2 nem ellenőrzött település vagy 2 küldetés van hátra a főtáblán. Izgalmas és könnyen tanulható társasjáték az egész családnak!

A játék tartalma: 1 szabálykönyv, 1 játéktábla, 4 játékostábla, 26 küldetés, 136 kártya, 1 zsákmányzsák, 80 zsákmányjelölő. 32 sebesülés, 32 kumisz, 32 ellátmány, 31 munkás, 6 dobókocka, 4 pontjelölő, 32 pénzérme

Játékosok száma: 1-4 fő

Cikkszám: TE10201135
  • 10 év fölött
13 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/04

eSZEment - egyetemi szintű projektverseny középiskolásoknak

A Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központja pályaorientációs versenyt bonyolított le a...
2023/12/04

ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI WORKSHOP-OK TANÁROKNAK

Immár hagyomány, hogy az év vége felé közeledve a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló...
2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés