mobilis interaktív élményközpont

Draftosaurus társasjáték

Hatalmas üvöltést hallasz, poharadban pedig láthatóan megremeg a víztükör. Ez csak egy T-Rex lehet! Rögtön el is helyezed a parkod központi kifutójában.

De nicsak, valaki már be is költöztetett egy sztegoszaurusz párt! Ezt nem hagyhatod annyiban, csak te lehetsz a dinók királya!

Ki ne szeretné megcsodálni az őshüllőket igazi, hatalmas valójukban? A Draftosaurus társasjátékban végre lehetőséged lesz megnyitni álmaid dinóparkját.

Hat különböző, fantasztikus fajt költöztethetsz saját állatkertedbe, de vigyázz! Nem te vagy az egyetlen, aki a legszuperebb dinópark címére áhítozik! Sorra nyitják az új parkokat, és mindenki igyekszik elcsaklizni a leglátványosabb példányokat. Persze mindenki a híres-hírhedt T-Rexre pályázik, de csak óvatosan! Nem minden dinó jön ki jól a valaha volt leghatalmasabb ragadozóval.

Ragadd hát markodba sorsod mellett a dinókat is és engedd, hogy a természet utat törjön magának, kialakítva a világ leghíresebb és legextrémebb állatkertjét!

Készen állsz életed kalandjára?

Doboz tartalma:

  • 5 db állatkerttábla (téli és nyári oldallal)
  • 60 db dinoszaurusz (10-10 a hat fajból)
  • 1 db egyedi dobókocka
  • 1 db húzózsák

Játékosok száma: 2-5 fő

Cikkszám: TE10201118
  • 8-10 évesek
9 490 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés