mobilis interaktív élményközpont

Boom, Bang, Gold társasjáték

Old Town városában kitört az aranyláz. Vajon ki lesz a legügyesebb aranyásó?

Mióta aranyat találtak az egykori álmos Old Town városkában, elfajultak a dolgok! Mindenkit megfertőzött az aranyláz! A városlakók egymással versengve dinamitot ragadnak és rohannak a Szellembányához.

Óránként bedobják a dinamit rudakat - BOOM! BANG! - a bányába, és aranyat robbantanak ki a hegyből! Azonban mindenki legyen kellőképpen óvatos a gyűjtögetéssel. Denevérekkel, kígyókkal, patkányokkal, sőt szellemekkel is meg kell küzdeni, majd az aranyrögöket biztonságba helyezni.

Ám a Vadnyugat mindenféle egyéb veszélyt is tartogat: a feszült légkörben gyorsan párbajba kerülhet sor. Aki a seriff látókörébe kerül, annak nincs menekvés…

A Boom, Bang, Gold egy izgalmas, akciókkal teli társasjáték, amely a gyorsaságról és a jó szemről szól. Csak az győzhet, aki a nap végére a ládákba a legtöbb aranyrögöt gyűjti.

A doboz tartalma: 1 aranybánya (doboz alja, dupla betéttel a robbantáshoz), 4 karakter az aranyládákkal, 4 tárolóhely, 4 rúd dinamit, 1 zsebóra (kör mérő), 82x szikladarab, 35x legális aranyrög, 35x illegális aranyrög, 4x speciális lapka (1x denevér, 1x kígyó, 1x patkány, 1x szellem), 4 akciólapka (1x csákány, 1x dinamit, 1x revolver, 1x seriff csillag)

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10201045
  • 5-8 évesek
8 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés