mobilis interaktív élményközpont

Rhino Hero - Állati csete-paté társasjáték

Rhino, a hős visszatért és ezúttal egymással versengő szuperhősök egész sorával kell harcba szállnia, miközben egy labilis épület tornyai között a Pókmajom banda tagjait igyekszik lefülelni. Meg kell állítani őket, mert egyre magasabbra jutnak és az is kiderül, ki a város igazi védelmezője!

A játék 3 alaprajzkártyát tartalmaz, melyek mindegyikének két oldala van. Ennek segítségével a kezdő és haladó játékosok számára egyaránt lehetőség nyílik egy fergeteges toronyépítésre.

Hogy mit is kell tenned? Először is választanod kell egy kártyalapot, ami előírja, hogy milyen falakat kell letenned. Ha ez megvan, a kártyát emelet gyanánt ezek tetejére kell raknod és dobni a kockával, ami azt mutatja meg, hogy feljebb léphetsz-e a hősöddel.

Ugyanis, ha már valaki van az emeleten, kezdődik az igazi állati csete-paté: aki nagyobbat gurít a kockával, az maradhat az emeleten, a másik játékosnak pedig lejjebb kell lépnie.

Minden szuperhős célja az lesz, hogy elsőnek másszon a torony legtetejére, hogy az övé legyen a medál. Mindezt persze úgy, hogy a torony állva maradjon...

A játék tartalma: 3 db kétoldalas játéktábla, 30 padló lapka, 24 alacsony fal lapka, 24 magas fal lapka, 1 szuperhős medál, 3 dobókocka, 8 figura, játékszabály

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200899
  • 5-8 évesek
9 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés