mobilis interaktív élményközpont

Kütyük társasjáték

Ki lesz az a legragyogóbb elme, akinek sikerül megépítenie házi laboratóriumában a legfantáziadúsabb kütyüket? Uralni tudjátok a négy energiát és megalkotni a legjobb kombinációkat, hogy tiétek legyen az első helyezés?

Ebben játékban okosnak kell lenned és minden kombinációs képességedet latba kell vetned, hogy a nem mindennapi energiaadagolóból szerzett energiagömbök felhasználásával különféle találmányokat építsetek meg, miközben a legtöbb győzelmi pontért versengtek, hogy megszerezhessétek a tudományos kiállítás fődíját!

A kütyüket újra- és újrajátszod majd, hogy megismerhesd, milyen zseniális kombinációkat lehet a következő alkalommal megalkotni a szerkezeteiddel!

A játék tartalma: 112 kütyükártya, 1 energiadagoló, 52 energiagömb, 1 játékszabály, 1 "A hatások listája", 1 adagoló-összeszerelési útmutató, 4 energiatároló gyűrű, 4 műszertábla, 20 győzelmipont-jelölő

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200875
  • 10 év fölött
15 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés