mobilis interaktív élményközpont

Sagrada társasjáték

Ki lesz a legügyesebb mester, aki elkészíti a Sagrada Família egyik rózsaablakát? Légy ügyes, tudatos, szerezz ihletet és legyél Te a legjobb!

A Sagrada egy bámulatos kivitelezésű, nemzetközileg elismert absztrakt stratégiai játék, melynek során egy közös készletből fognak a játékosok egymás után más-más színű és értékű dobókockákat választani és saját táblájukra lehelyezni, két szabályt figyelembe véve:

- ugyanolyan színű és értékű kockák nem érintkezhetnek,
- a saját játéktáblánkon vannak bizonyos szín, vagy értékbéli megkötések véletlenszerűen kialakítva arra vonatkozóan, hogy egy-két területre pontosan milyen kockát szabad csak rakni.

Amikor kockát választunk, mindig szem előtt kell tartanunk céljainkat. Ez lehet nyílt vagy titkos, tehát közös cél vagy egyéni cél, amikre érdemes odafigyelni, mert ezek hozzák a legtöbb pontot a játék végén.

A játék tartalma: 4 játékostábla (ablakkeret), 90 áttetsző dobókocka (5 különböző színben), 12 ablakminta kártya, 1 húzózsák, 15 célkártya, 12 szerszámkártya

Játékosok száma: 1-4 fő

Cikkszám: TE10200744
  • 10 év fölött
15 590 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés