mobilis interaktív élményközpont

Jaipur kártyajáték

Legyél te a legjobb kereskedő! Szedd össze a legértékesebb árukat, és szállítsd le őket a maharadzsának! Minél hamarabb kínálod fel portékádat, annál jobb - később már a legfénylőbb rubin is unalmassá válhat!

Jaipurban már csak két olyan kereskedő maradt, aki érdemes lehet a Maharadzsa figyelmére, ám közülük is csak egy látogathat el az udvarba - vajon te leszel az? Amikor te jössz, döntened kell: vajon árukat fogsz gyűjteni, vagy tevéket szerzel, hogy később még több árut tudj szállítani? Megéri otthagyni egy szép portékát a későbbi még nagyobb nyereség reményében? Az árukártyák beváltásával pontot érő korongokat szerezhetsz, ezek értéke azonban idővel csökken - ám különböző szettek összegyűjtése jóval több korongot ér, amihez viszont időre van szükség... a döntés a tied, és persze az ellenfeledé!

2019. szeptemberétől az eredeti játékot új kivitelben találjátok meg. A játékszabály nem változott, de a csomagolás és a kártyák grafikája megújult és a limitált széria egy ajándék fémérmét is rejt.

A doboz tartalma: 55 árukártya (6 gyémánt, 6 arany, 6 ezüst, 8 selyem, 8 fűszer, 10 bőr, 11 teve), 38 árujelölő, 1 teve jelölő, 18 bónusz jelölő, 3 Kiválósági Pecsét, játékszabály

Játékosok száma: 2 fő

Cikkszám: TE10200619
  • 10 év fölött
8 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/04

eSZEment - egyetemi szintű projektverseny középiskolásoknak

A Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központja pályaorientációs versenyt bonyolított le a...
2023/12/04

ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI WORKSHOP-OK TANÁROKNAK

Immár hagyomány, hogy az év vége felé közeledve a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló...
2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés