mobilis interaktív élményközpont

Dice Forge - A sors kovácsai társasjáték

Vívd ki magadnak a helyed az Istenek között! Hajtsd uralmad alá a kockákban rejlő szerencsét!

Az istenek, hogy elűzzék az unalmat, a szórakozás különböző módjait keresik. Ezért most nagyszabású viadalt rendeznek, amelyen a hősök azért versenyeznek, hogy félistenekké válhassanak.

Hogy ezt a végső jutalmat elnyerjék, a hősöknek mágikus kockák felett kell megszerezniük az uralmat, dicső próbákon kell helytállniuk a Mennyei Szigeteken, és áldozatot kell bemutatniuk a szentélyekben. Már csak az kell, hogy találjunk pár talpraesett hőst, és kezdődhet is a szórakozás!

Minden hős két dobókockát kap, amelyeknek az oldalai eltávolíthatók, így változtathatók, és fejleszthetők a játék folyamán. A kockák testreszabása által a hősök a szerencsét megzabolázzák, így véve kezükbe a sorsuk irányítását. A hősök minden kockadobással új erőforrásokat gyűjtenek, és lehetőségek új sora nyílik meg előttük.

Miközben további oldalakat vásárolnak kockáikra, egyre hatalmasabbakká és erősebbekké válnak. Ha további jutalmakra és dicsőségre szeretnének szert tenni, az Istenek által elrendelt próbákon kell helytállniuk. A hősök isteni kockái a legértékesebb szövetségeseik a panteonban kivívandó helyükért folytatott küzdelemben.

A doboz tartalma: 1 templomtábla tokkal, 1 szigetek tábla, 96 kártya, 1 fordulójelző, 8 kocka és 108 kockaoldal, 4 hőskészlet, 4 hősfigura, 20 nyersanyagjelölő, 4 kincsesládalapka, 20 jelölő, 1 kezdőjátékos-jelölő, 1 játékossegédlet.

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200556
  • 10 év fölött
13 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/04

eSZEment - egyetemi szintű projektverseny középiskolásoknak

A Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központja pályaorientációs versenyt bonyolított le a...
2023/12/04

ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI WORKSHOP-OK TANÁROKNAK

Immár hagyomány, hogy az év vége felé közeledve a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló...
2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés