mobilis interaktív élményközpont

Zértz társasjáték

Absztrakt kétszemélyes stratégiai játék.

Furcsa...Egy tábla, amely egyre kisebb lesz, és két játékos, akik ugyanazokkal a golyókkal játszanak. Az elején hozzá kell szoknod, de amint sikerült, rá fogsz jönni, hogy számos módon veheted kezedbe a játék irányítását. Játszd ki a megfelelő golyót a megfelelő helyre a megfelelő pillanatban, és Te fogod irányítani a játékot!

A játékban 6 fehér, 8 szürke és 10 fekete golyó van, és a táblád, aminek a területe egyre csak csökken. A cél megszerezni 3 golyót mindegyik színből, vagy 4 fehéret, vagy 5 szürkét, vagy 6 feketét. A golyó zsákmányoláshoz annyit kell tenned, hogy átugrasz egy golyóval a másik fölött. Könnyűnek hangzik, ugye? Már nem is lesz az, amint megtudod, hogy mindkét játékos ugyanazokkal a golyókkal játszik. És mert a játékmező minden lépéssel egyre kisebb lesz, mindketten olyan helyzetbe kényszerültök, amiben bármelyik lépés végzetes lehet… Tehát légy óvatos! Ha az ellenfelednek állított csapdát nem jól időzíted, akkor megeshet, hogy szembe kell nézned a következményeivel!

A doboz tartalma: 6 fehér golyó, 8 szürke golyó, 10 fekete golyó, 49 gyűrű, 1 zsák, játékszabály.

Játékosok száma: 2 fő

Cikkszám: TE10200538
  • 10 év fölött
11 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés