mobilis interaktív élményközpont

Pandemic társasjáték

Vigyázat! Ebben a világban minden pillanatban újabb és újabb fertőzések jelennek meg, és járványkitörések történhetnek... Ti meg tudjátok menteni az emberiséget?

Egy nemzetközi csapat szakképzett tagjaiként kell felfedeznetek a tomboló halálos járványok ellenszérumait, még mielőtt azok világszerte elterjednének. Neked és a csapat tagjainak a világot bejárva kell harcolnotok a fertőzéssel, és meg kell találnotok az ellenszerhez szükséges anyagokat. Saját szakértelmeteket latba vetve kell összedolgoznotok a siker érdekében.

A Pandemic egy kooperatív játék, amelyben a játékosok együtt nyernek vagy veszítenek. Az óra ketyeg, a betegségek világméretű járványokat okoznak! Időben megtaláljátok az ellenszert mind a négy halálos vírusra?

Az emberiség sorsa a ti kezetekben van!

A doboz tartalma: játéktábla a világ nagyvárosaival, 7 szerepkártya, nekik megfelelő bábukkal, 6 kutatóállomás, 6 jelölő, 96 víruskocka, 48 fertőzéskártya, 59 játékoskártya, szabály összefoglaló kártyák és játékszabály.

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200368
  • 8-10 évesek
14 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés