mobilis interaktív élményközpont

Splendor társasjáték

Gyémánt vagy zafír? Vagy smaragd? Az biztos, hogy ékszer lesz belőle! A Splendor egy gyors, gyűjtögetős és fejlesztős kártyajáték, melyben egy kereskedőt alakítunk. A játék célja, hogy mi készítsük a legszebb ékszereket!

A játékosok reneszánsz kereskedők, akik drágakő bányákat, ehhez kapcsolódó közlekedési eszközöket, üzleteket próbálnak a legtöbb presztízspont megszerzésének reményében megvásárolni. Ha elég gazdaggá válik egy játékos, még egy nemes látogatásával is növelheti presztízspontjait.

A körödben gyűjthetsz drágaköveket, vásárolhatsz vagy tartalékolhatsz kártyákat. Ha drágakövet gyűjtesz, dönthetsz 3 különböző drágakő vagy két azonos drágakő megszerzése közül. A tartalék kártyádat magad előtt lefordítva hagyod, későbbi épület kijátszásra. Minden egyes kártya, amit megvásárolsz, növeli a vagyonodat és egy állandó bónusz hatást ad a későbbi vásárlásokhoz, vagy növeli a presztízspontjaidat.

Az a játékos nyer, aki előbb éri el a 15 presztízspontot.

A doboz tartalma: 40 db drágakő jelző, 90 fejlődéskártya, 10 nemes lapka, játékszabály.

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200200
  • 10 év fölött
9 990 Ft
A termék előrendelhető, érdeklődjön telefonon!
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés