mobilis interaktív élményközpont

Trükkös teher

Három vidám teherautó készülődik a célállomás felé. Mielőbb fel kell pakolni őket, hogy indulhassanak! Segíts nekik, hogy minden csomag beleférjen és ne lógjon ki egyik sem!

A Trükkös teher a gyerek képességeivel együtt fejlődik. A kisebbek csak játszanak a teherautókkal, ki és bepakolva az árut, vezetve őket, mint egy egyszerű játékautót. A nagyobbak már fejlesztő játékként is használhatják, 48 érdekes feladvány megoldásával, amelyek eleinte könnyűek, de a későbbi feladványok komoly fejtörést okozhatnak.

A játék menete:

  • A kiválasztott elemeket helyezd be teherautóba:
  • Minden elemnek bele kell férni a raktérbe, nem lóghat túl.
  • Az elemek bármilyen irányba forgathatók, ami csak segíthet a megoldásban.
  • A rakteret nem mindig kell teljesen kitölteni - maradhat üres hely is.
  • A STARTER és JUNIOR feladványokban csak egy teherautót kell megtölteni. Az EXPERT és MASTER szintű feladványokban már két, három teherautót is fel kell tölteni.
  • Amennyiben több teherautót kell feltölteni csomagokkal, akkor Neked kell megfejteni, hogy melyik elemet, melyik teherautóba, hogyan forgatva tudod elhelyezni.

Pontosan egy megoldás van! A megoldást a feladvány hátlapján ellenőrizheted.

A játék tartalma: 3 db fa kamion átlátszó tartályokkal, 10 db színes műanyag rakomány, 1 db füzet kihívásokkal és megoldásokkal

Cikkszám: TE10100109
  • 3-5 évesek
12 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés