mobilis interaktív élményközpont

Camelot Junior játék

Egy romantikus kihívás!

Toronyba zárták a lovagot és a hercegnőt! Tudsz nekik segíteni, hogy megmeneküljenek a toronyból, és újra egymásra találjanak?

Ez a gyönyörűen kivitelezett 3 dimenziós kirakó kihívásokat tartalmaz: meg kell építened az utat kockáról kockára, toronyról toronyra, hogy a királyi pár újra együtt lehessen. A gyerekek élvezettel segítik a lovagot eljutni élete hercegnőjéhez, miközben újabb és újabb dolgokat tanulnak. A Camelot junior egyedül játszható logikai fejlesztő játék rendkívül igényes kivitelben. A feladatfüzet 48 különböző feladványt tartalmaz, 4 különböző nehézségi szinten! A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a gyakorlott várépítészeket is megizzasztó összetett alaprajzokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet. Már 4 éves kortól játszható.

A doboz tartalma: 11 keményfából készült, strapabíró vár alkatrész, színes feladványfüzet megoldásokkal, 1 hercegnő és 1 lovag figura.

Cikkszám: TE10100100
  • 3-5 évesek
13 990 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.
2023/12/19

Mobilis Tudományos Játékbolt ünnepi szállítási rend

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét ünnepi szállítási rendünkre.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés