mobilis interaktív élményközpont

Brainy Band Frui10 játék

Ismerd meg a matematika tanulás leggyümölcsözőbb módját, a FRUI10 - Számszüret kártyajáték révén, és válj Te is a gyors fejszámolás mesterévé!

Figyelem, gyorsaság és számolás a tízes számkörben. Legyél Te a legjobb fejszámoló az osztályban! Találd meg elsőként azokat a gyümölcsöket a két kártyán, melyeknek összege 10! Mondd be, és vedd el a kártyákat! A legtöbb kártyát összegyűjtő játékos nyer!

A 10-et az alábbi szabályok szerint rakhatod össze: Először is, meg kell találnod két vagy több olyan gyümölcsöt két kártyán, melyeknek az összege pontosan 10. Ez lehetséges úgy, hogy egy gyümölcs az egyik, és egy a másik kártyán található, vagy két gyümölcs az egyik kártyán, egy pedig a másikon, és így tovább. Másodszor, a 10-et kiadó gyümölcsöknek mindkét kártyán egyezniük kell fajtájuk (pl. 2 banán, 3 eper), vagy színük szerint (pl. 2 zöld gyümölcs, 3 piros gyümölcs).

A doboz tartalma: 35 db kör alakú kártya, játékszabály.

Játékosok száma: 2-5 fő

Cikkszám: TE10200514
  • 5-8 évesek
3 690 Ft Kosárba
Vissza

Kosár

Az Ön kosara üres.

Hírek

2023/12/01

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

HungaryCard – Belföldi élmények az egész családnak egy éven át sok-sok kedvezménnyel!
2023/11/28

Ismét cipősdoboz akció a Mobilisben

A Mobilis Tudományos Játékbolt idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett „CIPŐSDOBOZ AKCIÓ”-hoz.
2023/11/07

Pályaorientációs Mérnöki Témanap

Pályaválasztó fiatalok utazása a mérnöki világba A jövő generációja számára kulcsfontosságú, hogy megismerjék a mérnöki szakma...

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés