9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Ugears széf - mechanikus modell

Webáruház   |   Makettek   |   Ugears széf - mechanikus modell

Szeretnél egy ízléses kis széfet, amiben az értékeidet biztonságosan tárolhatod?

A UGEARS Széf modellje rengeteg alkatrészből áll, és bár összeszerelése nem nehéz, mégis szórakoztató kihívást jelenthet fiatalok és idősebbek számára egyaránt! A széf könnyen nyitható és zárható, beállítása pedig roppant egyszerű.A modell összeszerelése nem nehéz, ám mivel rengeteg alkatrészből áll, kirakása igazi kihívás lehet fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Az összeszereléshez, működéshez sem ragasztóra, sem elemekre nincs szükség.

A Széf modell kitűnő ajándék is lehet fiatal és idős rokonaink, barátaink számára egyaránt, a UGEARS mechanikák rajongóinak, gyűjtőinek pedig egyenesen kötelező darab.

Először alaphelyzetbe kell állítani a szerkezetet: forgassuk balra a nyitógombot, amíg párszor körbe megy. Ezután adjuk meg a kódot, 3 egyszerű lépésben: 1. Forgassuk el a gombot balra, a kód első számjegyére (1-9-ig). Hagyjuk rajta. 2. Most forgassuk el a gombot jobbra, egészen a nulláig. Ha elértük a nullát (kis szünet után) forgassuk tovább jobbra, a kód második számjegyére (1-9-ig). Hagyjuk rajta. 3. Végül forgassuk ismét balra a gombot, a kód utolsó számjegyének beállításához (1-9-ig). Ha helyesen adtuk meg a kódot a harmadik számjegyre kinyílik a zár. A széf újra bezárásához csukjuk be az ajtaját, majd forgassuk balra néhányszor a gombot, amíg a széf lezárja magát.

Összeállítási idő: 6-7 óra

Alkatrészek száma: 101 - 200 db

Cikkszám: TE10300295

Részletek

Korosztály10 év fölött
25 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!