9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Ugears Monokerék - mechanikus modell

Webáruház   |   Makettek   |   Ugears Monokerék - mechanikus modell

Építsd meg a szórakoztató, ugyanakkor elegáns szállítóeszközt, a monokereket, melyet a XX. század elején fedeztek fel!

Ennek az egykerekű járműnek - amibe csak egy utas, azaz a sofőr fér el - megalkotása komoly fejtörést okozott a tervezőknek, de a végeredmény magáért beszél. Különlegessége, hogy miközben a jármű mozgásáért a kerék külső részének forgása felel, a belső része stabil helyzetben marad. Könnyed, finom megjelenése ellenére ez a modell meglehetősen masszív: vidd ki és tégy egy kört vele az utcán! A szerkezet alkatrészei a valódi gőzgépet utánozzák. A külső váz hiánya könnyű hozzáférést biztosít a gumiszalagokhoz, ha azokat ki kell cserélni.

Kétfajta mozgásra képes:

- az egyik rögzített lábakkal folyamatos gördülést biztosít kb. 1,5 - 2 m-es távolságra. Ezután a modell kecsesen megfordul és megáll.

- a másik, amikor a "lábak" nyitva vannak, a Monokerék előre gördül, miközben a gumiszalagú motor működik. Ezután megfordul, a "lábak" összezárnak és a modell gördül, amíg akadályba nem ütközik. Ebben a módban a modell akár 5 métert is képes megtenni.

A modell összeszereléséhez nincs szükséged ragasztóra vagy csavarokra, a doboz minden, az összeszereléshez szükséges elemet tartalmaz.

Összeállítási idő: 3 óra

Alkatrészek száma: 300 db

Cikkszám: TE10300368

Részletek

Korosztály10 év fölött
10 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!