9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Ugears Archballista torony - mechanikus modell

Webáruház   |   Makettek   |   Ugears Archballista torony - mechanikus modell

A régi idők tüzérségének, a múlt legendás csatáit felelevenítő könyveknek, filmeknek, játékoknak a legjobb példái inspirálták a UGEARS modelljét: az Archballista tornyot.

Tedd próbára magad! Vajon milyen hódító lennél?

Ez a Ugears modell két, mozgatható részből áll: maga a katapult és a torony. A katapult egyik része maga az alap, ami állítható lábakkal rendelkezik. Ez stabilizálja a gépet tüzelés közben. Másik része a tüzelőegység, ami fa csavarokat lő ki. A katapult kilövési szöge függőleges és vízszintes irányban is állítható. A modell másik része a pompás elemekkel - többek között borostyánnal, címerekkel - díszített torony, aminek jobb oldalán található fogaskerekekkel megemelhető a második szintje, így láthatóvá válik a torony belsejében helyet kapott csigalépcső. A torony akkor éri el teljes magasságát, amikor látod a sárkányt ábrázoló pajzsot a torony falával párhuzamosan. Ha a katapulttal eltalálod a pajzsot, a torony úgy csúszik vissza a, mintha összeomlott volna.

Ez a UGEARS modell csodálatos középkori élményt visz az otthonába!

A különleges gépezet összeszereléséhez nincs szükséged ragasztóra vagy csavarokra, a doboz minden, az összeszereléshez szükséges elemet tartalmaz.

Összeállítási idő: 6 óra

Alkatrészek száma: 292 db

Cikkszám: TE10300323

Részletek

Korosztály10 év fölött
17 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!