9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Coding Critters programozható dinó

Webáruház   |   Természettudományos játékok   |   Robotika   |   Coding Critters programozható dinó

Programozz dínót! Mi sem egyszerűbb, mint megszelidíteni egy dínót és irányítani minden lépését. Ha nincs kedved programozni csak hagyd, hogy szórakoztasson!

A Learning Resources Coding Critters játékában számítógép nélkül, már ovis korban elsajátíthatóak a programozás alapjai.

Rumble dinót irányításához nem szükséges programozónak lenni, sőt programnyelvekről sem kell tudnia a gyermeknek, mert a magyar nyelvű útmutatóban lépésről lépésre megtanulható, hogyan programozható a robot-dinó a hátán lévő gombok segítségével.

A készletben megtalálod Rumble házát, és lakóhelyének részeit a pálmafával, a csúszdával és a vulkánnal, ahogyan Rumble csemetéjét, Bumble-t.

Ha pedig éppen nincs kedved programozni, választhatod a játék üzemmódot, amikor éneklő, táncoló dínóvá változik. Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, ugra-bugráló, táncoló állatokat, ahogyan a távirányítós játékokat is.

Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodás fejlesztésében is? Megtanulható, hogyan tervezze meg a gyermek előre, mit csináljon a dinó, hogyan tanítható meg neki mindez lépésről lépésre, majd ellenőrizhető, hogy pontosan azt csinálta-e, mint amit szeretett volna.

A készlet tartalma: Színes mesekönyv, 10 db kódoló lábnyom, 3 db karton játékkészlet dekoráció, játékkészlet a kódoló játékokhoz: csúszda, szikladarab, barlang, többnyelvű útmutató

Cikkszám: TE10400468

Részletek

Korosztály3-5 évesek
22 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!