9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Karak társasjáték

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Stratégiai   |   Karak társasjáték

A hősök felfedezik a Karak kastély titokzatos katakombáit. A kérdés csak az, hogy melyik hős leszel te és készen állsz-e a kalandra?

Mi rejlik a Karak kastély omladozó falai között? Egy labirintus tele kincsekkel és szörnyekkel! Hat bátor kalandozóé a kihívás, hogy bemenjen a tömérdek kincsért mindegyikük más-más trükkel próbálkozva – de a kincsesládák zárva vannak és szörnyek vannak mindenhol. Ki fog túljárni ellenfelei eszén? Ki fogja legyőzni a szörnyeket, és megragadni a sárkány gyöngyszemét a legfőbb kincset?

Egyszerű bevezető játék, a szerepjátékok világába. 2018 az Év gyerekjátéka volt Csehországban.

Karak katakombáiban a játékosok a hat különböző karakter egyikét vezetik be a labirintusba. Apránként lapkáról-lapkára kell felfedezni hogyan is néz ki a labirintus. Fegyverekkel és varázslatokkal kell felvértezned magad, szörnyekkel kell küzdened és (ami a legfontosabb) kincset kell gyűjtened. Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kincse van a játék végén – az lesz Karak igazi bajnoka!

A Karak egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, amit 7 éves kortól is játszhatnak a gyerekek. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla, térkép kiegészítésre, a kockadobásra.

A doboz tartalma: 80 térképlapka, 6 hősfigura talppal, 6 hőskártya, 5 hőstábla, 25 életjelző, 1 zsák a szörny- és kincsjelzőknek, 43 szörnyjelző, 10 lelakatolt kincsesláda jelző, 2 dobókocka, 1 átokjelző, szabálykönyv

Játékosok száma: 2-5 fő

Cikkszám: TE10201349

Részletek

Korosztály5-8 évesek
11 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!