9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Sushi roll társasjáték

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Parti   |   Sushi roll társasjáték

Próbáld ki a népszerű Sushi go! kártyajáték új verzióját, a japán konyha fergeteges kockajátékát!

Mint a prédájára lecsapni készülő vadász, türelmetlenül fészkelődsz és árgus szemekkel nézed a futószalagon közeledő finomságokat. Maki, maki és újabb maki. Végre egy nigiri! Az ízletes falatnak már a gondolatától is összefut a nyál a szádban. Ó, és ráadásul füstölt lazacos? Csodálatos, az még ízletesebb zsákmány lesz! Nicsak, egy tempura is érkezik? De jajj, valaki más is szemet vetett a zsákmányodra. A galád! Neked kell hamarabb lecsapnod rá, előbb szemelted ki és te amúgy is éhesebb vagy. Kockákra éhes!

Megérkezett a japán konyha ínyenc, többszörösen díjnyertes kártyajátéka, a Sushi Go! kockás változata. Dobj a kockával, csapj le az ízletesnél, ízletesebb falatokra, majd told tovább a futószalagot! Nem erre az eredményre számítottál? Semmi gond, ezért van az étlap: dobj újra a kockákkal!

Hohó, csak nem fincsi tempura van az ellenfelednél? Kapd elő az evőpálcikáidat és ragadd el előle, neked ez úgyis jobban kell! Aki pedig a lakoma végén a legtöbb ponttal zár, nem csak jóllakottan, de győztesként is távozik. Csörgesd a kockákat, fohászkodj a szerencsédért, gyűjtsd be a legtöbb pontot és mard el a többiek elől legízletesebb falatokat! De ne felfedd, maradjon hely a pudingnak is!

A játék tartalma: 40 pontjelölő, 30 dobókocka, 20 pudingjelölő, 18 étlapjelölő, 12 evőpálcika-jelölő. 5 futószalag, 5 tálca, 1 húzózsák, szabályfüzet

Játékosok száma: 2-5 fő

Cikkszám: TE10201160

Részletek

Korosztály8-10 évesek

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!