9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

MicroMacro Crime City társasjáték

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Parti   |   Kooperációs   |   Szabadulószoba, nyomozós játék   |   MicroMacro Crime City társasjáték

15 feltáratlan bűnügy vár megoldásra. Válasszátok ki a vezető nyomozót és már kezdődhet is a nyomozás!

A MicroMacro Crime City egy egyedülálló nyomozós játék, minimális összetevővel: 120 játékkártya 16 borítékban szétosztva, egy nagyító és egy hihetetlenül részletes, 75x110 cm-es (!) várostérkép.

Válasszátok ki magatok közül a vezető nyomozót és egyet, a megoldani kívánt ügyek borítékjai közül. A vezető nyomozó olvassa fel a borítékban található legfelső kártyán lévő esetleírást. Pl.: Fernando Branca épp a helyi kocsma felé tartott, amikor észrevette, hogy eltűnt a fejérő a kalapja. A pub a város keleti részén található, a Neptun Park és a vaskereskedés között.

Ezáltal felfedi a következő kártya tetejét, mely egyben az első feladatotok lesz. Pl.: Találjátok meg a kocsmát! Ezt a kártyát csak akkor szabad felfordítania és megosztania a többiekkel a rajta lévő információkat a vezető nyomozónak, ha végrehajtottátok a rajta lévő feladatot. Az ügyet akkor oldottátok meg, ha minden kártya elfogy a borítékból.

A játék 15 esetet tartalmaz, 5 különböző nehézségi szinten.

Játékosok száma: 1-4 fő

Cikkszám: TE10201149

Részletek

Korosztály10 év fölött
10 690 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!