9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Gépregény társasjáték

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Kooperációs   |   Gépregény társasjáték

Segítsetek teljesíteni a feladatokat a robotsegédeknek! Nagy feladatok, kicsi akksik! Programozd be háztartási robotjaidat a barátaiddal közösen, és fejezzetek be minden munkát, mielőtt lemerülnének...

A Gépregényben négy megkergült kis robotot (Tita, Zümi, Blöki és Balkéz) fogunk irányítani, amelyek mini figuráit megtaláljuk a játékdoboz belsejében. A játékhoz mellékelt kalandfüzetben 24 kalandot találunk, amelyek változatosabbnál változatosabb kihívásokkal várnak minket. Minden kaland új apró szabályokat és célokat vezet be és olyan plusz csavarokat, amelyektől mindegyik egy kicsit más lesz, mint az azt megelőző.

A Gépregény társasjáték fő kihívását kis főhőseink irányítása teremti meg, hiszen minden kalandban csak egy robot irányítására lesz lehetőségünk, őt viszont annyian kell irányítanunk, ahányan éppen vagyunk. Itt derül ki igazán, mennyire vagyunk képesek együttműködni a siker érdekében.

A játékosok az éppen kiválasztott kaland szabályai alapján kártyákat játszanak ki a kezükből, amelyekkel mozgásra késztetik a robotokat, a helyzet ezzel csak az, hogy a játékosoknak fogalmuk nem lesz arról, az éppen lapot kijátszó játékostársuk, merre mozgatta egy lépéssel korábban a kaland aktuális főhősét.

Jó lesz tehát elővenni gondolatolvasó képességünket, vagy a jó megérzéseinket, ha sikerrel akarjuk venni az akadályokat.

A játék tartalma: küldetésfüzet, 4 robotfigura, 2 kétoldalas robotlap, 93 parancskártya, energiajelző, lendületjelző, 45 küldetéskorong

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200941

Részletek

Korosztály5-8 évesek
13 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!