9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Rhino Hero - Állati csete-paté társasjáték

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Családi   |   Rhino Hero - Állati csete-paté társasjáték

Rhino, a hős visszatért és ezúttal egymással versengő szuperhősök egész sorával kell harcba szállnia, miközben egy labilis épület tornyai között a Pókmajom banda tagjait igyekszik lefülelni. Meg kell állítani őket, mert egyre magasabbra jutnak és az is kiderül, ki a város igazi védelmezője!

A játék 3 alaprajzkártyát tartalmaz, melyek mindegyikének két oldala van. Ennek segítségével a kezdő és haladó játékosok számára egyaránt lehetőség nyílik egy fergeteges toronyépítésre.

Hogy mit is kell tenned? Először is választanod kell egy kártyalapot, ami előírja, hogy milyen falakat kell letenned. Ha ez megvan, a kártyát emelet gyanánt ezek tetejére kell raknod és dobni a kockával, ami azt mutatja meg, hogy feljebb léphetsz-e a hősöddel.

Ugyanis, ha már valaki van az emeleten, kezdődik az igazi állati csete-paté: aki nagyobbat gurít a kockával, az maradhat az emeleten, a másik játékosnak pedig lejjebb kell lépnie.

Minden szuperhős célja az lesz, hogy elsőnek másszon a torony legtetejére, hogy az övé legyen a medál. Mindezt persze úgy, hogy a torony állva maradjon...

A játék tartalma: 3 db kétoldalas játéktábla, 30 padló lapka, 24 alacsony fal lapka, 24 magas fal lapka, 1 szuperhős medál, 3 dobókocka, 8 figura, játékszabály

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200899

Részletek

Korosztály5-8 évesek

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!