9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Felhők tengere társasjáték

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Kártya   |   Stratégiai   |   Felhők tengere társasjáték

Fedezz fel mesés szigeteket, és zsákmányolj kincseket, ereklyéket, rumot! Gyűjtsd össze a legrátermettebb legénységet, és vívj izgalmas csatákat!

A Felhők tengere játékban repülő hajókkal portyázó kalózokként vadászhatunk legendás kincsekre, miközben járjuk a különböző lebegő szigeteket. Töltsd fel a rum készletet, toborozd össze a legzsiványabb legénységet, élesítsd az ágyukat, számold az arany tallérokat és nyerj!

Ennek a játéknak egy izgalmas, zsákmányszerző mechanika a motorja. A körödben legfeljebb három helyről juthatsz zsákmányhoz. Egyesével nézheted meg ezeket a kártyákat, és mindig dönthetsz, hogy megtartod-e az adott kupacot (így befejezve a körödet), vagy visszateszed, és egy másik zsákmányt lesel meg. Ha úgy döntesz, hogy otthagyod a kincset, akkor viszont egy extra kártya kerül annak tetejére, és ezzel az utánad következő játékos már esetleg értékesebb kincsek közül válogathat…

Vajon mikor melyik éri meg jobban? A döntés nem lesz egyszerű!

Gyönyörű grafikájával, a közkedvelt kalóz tematikájával, és az izgalmas kockázat vállaló mechanikával a Felhők tengere egy kiváló játék lesz az egész család számára!

A doboz tartalma: 94 kártya, 65 érme, 2 fa figura, 5 játéktábla, 1 papagáj, játékszabály, 1 pontozó füzet.

Játékosok száma: 2-4 fő

Cikkszám: TE10200589

Részletek

Korosztály10 év fölött

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!