9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Story Cubes Intergalactic (Intergalaktikus) - sztorikocka kiegészítő játék

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Parti   |   Story Cubes Intergalactic (Intergalaktikus) - sztorikocka kiegészítő játék

A Sztorikocka egy történetmesélős társasjáték, melyet ennek a 3 db kockából álló kiegészítőnek a segítségével űrkutatással, csillagászattal és tudománnyal színesíthetünk.

A Sztorikocka népszerűségének titka, hogy korlátok nélkül engedhetjük szabadjára fantáziánkat, hiszen a játék során mi alakítjuk történeteinket. Ez egyszerre nyújthat szórakozást a gyermekeknek és a felnőtteknek.

Az alapjáték szinte végtelen lehetősége mellett, most itt az Intergalactic kiegészítő, ahol a három új dobókockán csillagászattal, űrkutatással, sci-fi-vel kapcsolatos képet hozhatunk játékba. Össze tudjátok hozni egy történetbe a Holdjáró robotot, a az űrhajót és az űrben lebegő alaktalan valamit? Ez csak rajtunk és a fantáziátokon múlik!

A Sztorikocka társasjáték kiegészítője színesíti az eredetit, de önállóan is kipróbálhatjuk, vagy ami még izgalmasabb: keverjétek össze a különféle tematikájú kiadásokat és alkossatok egy olyan mesét, amit még senki sem hallhatott – tele varázslattal!

Cikkszám: TE10200183

Részletek

Korosztály5-8 évesek

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!