9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Dixit 5 Álmodozások társasjáték kiegészítő

Webáruház   |   Társasjátékok   |   Parti   |   Kooperációs   |   Dixit 5 Álmodozások társasjáték kiegészítő

Ha egy kis újdonságot szeretnél vinni a Dixit játékokba és a képeket az alapjátékból már túlságosan jól ismered, akkor itt az idő egy újabb fejezettel és képekkel bővíteni a történeteidet! A Dixit Álmodozások kiegészítő összesen 84 csodaszép kártyával bővíti az alapjátékot.

A Dixitben minden körben egy játékos a Mesélő szerepét tölti be, aki kiválaszt egy kártyát a kezében lévők közül, és elmond róla egy történetet, egy idézetet, vagy akár eldúdol egy dalt, ami hozzá kapcsolódik. Ezt a kártyát lefordítva az asztalra teszi, majd a többi játékos is letesz egy kártyát a kezükben tartottak közül, ami szerintük a legjobban kapcsolódik az elmondottakhoz. Ha ezzel megvagyunk, összekeverjük a kártyákat, felfordítjuk őket, és mindenki szavaz, hogy szerinte melyik volt a Mesélő kártyája. Ha eltaláljuk, értékes pontokhoz juthatunk.

A Dixit Álmodozások társasjáték önálló játékként is használható, vagy a Dixit kiegészítőjeként. Igaz, hogy ez a verzió nem tartalmazza a pontozási táblát és zsetonokat, de kis dobozának köszönhetően kiváló választás utazás esetén is.

Cikkszám: TE10200156

Részletek

Korosztály8-10 évesek

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!