9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

GiiKER SuperCube i3S kocka

Webáruház   |   Kockák   |   Logikai játékok   |   GiiKER SuperCube i3S kocka

GiiKER SuperCube i3S kocka

A SUPERCUBE (TM) i3S bluetooth-on keresztül a hozzá tartozó szabadalmaztatott applikációval, képes kommunikálni telefonunkkal, táblagépünkkel Androidon vagy iOS rendszeren. Az alkalmazás folyamatosan nyomon követi a valós idejű kocka mozgásokat.

SUPERCUBE alkalmazáson belül Learn/oktató, Game/játékok, Quick Solve/gyors kirakás, Fancy Solve/minta kirakási feladatok találhatók. Az intelligens stopper programmal önmagunkkal versenyezhetünk, láthatjuk az időnket valamint segít a gyorsabb lépéseket megtanulni és kirakni a kockát.

A SUPERCUBE (TM) i3S mágneses elemeket tartalmaz, így versenyzésre kiválóan alkalmas. Gyors adatátvitellel és folyamatosan bővülő applikációkkal új korszakot, új élményeket indít el minden egyes felhasználó számára.

!! FIGYELEM !! A kocka 220V-ról közvetlenül NEM tölthető. Töltést asztali számítógépről, laptopról vagy egyéb áramforrásról javasoljuk. A kocka RESET funkciója kizárólag kirakott állapotban használható. Ellenkező esetben a kocka és az applikáció NEM lesz szinkronban.

SUPERCUBE applikáció ingyenesen letölthető a GiiKER oldaláról vagy az AMAZON-on keresztül is. A Xiaomi, a Huawei, az OPPO és a VIVO felhasználók számára az alkalmazás elérhető az eszközök előre telepített App Store-jában.

Cikkszám: TE10102634

Részletek

Korosztály5-8 évesek
24 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!