9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Útzár - Roadblock

Webáruház   |   Egyszemélyes feladatkártyás játékok   |   Útzár - Roadblock

Akadályozd meg, hogy a bűnöző elmenekülhessen! Válassz egyet a 60 különböző nehézségű feladvány közül és tedd próbára ügyességedet!

Szabály:

1. Válasszunk ki egy feladatot a könyvből! Helyezzük el a kis piros autót és a házakat a feladatban megadott módon! Ezek az elemek fixek, a megoldás során nem mozgathatjuk őket.

2. Helyezzük fel a 6 rendőrségi autót úgy, hogy körbevegyék az ellopott piros autót és megakadályozzák a menekülésben. Ne feledjük el, hogy: - a piros autó nem menekülhet ki a rendőrautókon és az épületeken keresztül - a piros autó átlósan nem mozoghat.

3. Azt hiszed, hogy máris megoldottad a feladatot? Ne felejtsd el, hogy az összes rendőrautót fel kell helyezned a táblára, még ha nincs is mindegyikre szükség a piros autó bekerítéséhez. Ha úgy gondolod, hogy jól megoldottad a feladatot, lapozz a könyvben hátra, és ellenőrizd le, hogy valóban a jó megoldást sikerült-e megtalálnod, hiszen minden feladathoz csak egyetlen helyes megoldás létezik.

Egyszerű, könnyen érthető szabály alapján játszható játék.

Játék tartalma: 1 db játéktábla, 4 db épület játékelem, 6 db rendőrautó játékelem, 1 db piros autó (rabló) játékelem, 1 db feladványfüzet 80 feladattal és megoldással

Cikkszám: TE10100104

Részletek

Korosztály5-8 évesek
11 290 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!