9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Laser maze játék

Webáruház   |   Egyszemélyes feladatkártyás játékok   |   Laser maze játék

Ha bevillan az agyadba a megoldás, és még helyes is, akkor felvillan a célállomáson a lámpa, hurrá! Tükrök és fények varázslatos világát mutatja be ez a játék.

A Laser Maze logikai játékban az a feladatunk, hogy tükrök segítségével eljuttassunk egy lézersugarat a célba, amihez logikai képességünkre és térlátásunkra lesz szükség. Az egyre nehezedő feladatkártyák mutatják, hogy milyen rögzített elemeket kell a játéktáblára felhelyeznünk, majd ezekhez kell saját ötletünk szerint elhelyezni a szabadon mozgatható elemeket úgy, hogy a kezdőpontból kiinduló lézersugár a táblán álló tükrökön megtörve - egy esetleges ellenőrzőponton keresztülhaladva - végül elérjen a célba.

A rejtvények lépésről-lépésre nehezednek, így a Laser Maze folyamatos kihívást fog nyújtani, egy olyan izgalmas technikai megoldással, ami egyaránt elvarázsolja a tudomány iránt érdeklődő gyerekeket és a logikai rejtvényeket kedvelő felnőtt játékosokat.

A doboz tartalma: 60 egyre nehezedő feladványkártya a megoldásokkal, 1 lézer, 5 tükör, 2 fénytörő, 1 dupla tükör, 1 ellenőrző pont, 1 blokkoló.

Cikkszám: TE10100086

Részletek

Korosztály8-10 évesek
11 990 Ft

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények!