9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Nyitott Kapuk – a Széchenyi István Egyetem nyílt napján

Január a pályaválasztás hónapja. Fontos döntés előtt állnak a diákok… Mi leszek, ha nagy leszek?! Az ország legtöbb fiatalját most ez a kérdés foglalkoztatja, ami – lássuk be – nem kis fejtörést okoz. A döntéshez vezető úton számos kérdést próbálunk tisztázni. Hogy mi alapján tesszük le voksunk egy-egy intézmény, vagy szakma mellett, az egyértelműen egyéni. Ezt a döntést igyekeznek a felsőoktatási intézmények megkönnyíteni nyílt napi programjaikkal.

A Széchenyi István Egyetem január 17-én várta a pályaválasztó fiatalokat. Az egyetemi sportcsarnok egyik részén az egyetemi karok sorakoztak fel, ahol érdeklődni lehetett a képzésekről, közben pedig folyamatosan be lehetett kapcsolódni a terem másik végén zajló tájékoztató előadásokba. A nyílt napon a Mobilis kollégáival is találkozhattak a programra látogatók, hiszen az egyetem társintézményeként számos témakörben (programozás, természettudományos ismeretek, digitalizáció, 3D tervezés, nyomtatás) nyújtunk élménypedagógiai programot, szakkört, foglalkozást az érintett korosztálynak. 

Programjainkat rendszeresen segítik olyan egyetemi hallgatók, akik érdeklődnek a természettudományok, digitalizáció, pedagógia iránt. Demonstrátorként lehetőség van a Mobilis foglalkozásain diákmunkát vállalni. Örömmel fogadjuk az érdeklődő diákokat, akiket aktuális demonstrátor programunkról akár személyesen is tájékoztatunk.

Kutatók Éjszakája 2023. szeptember 29. 18:00 - 23:00

Slovakia Ring