9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Mobilis Robotika és kódolás foglalkozás

Jegyek   |   Iskoláknak   |   Mobilis Robotika és kódolás foglalkozás
Kódolj, építs, fedezd fel! Irány a digitalizáció, a robotika, az okos otthon, az animációk világa!

- érdekes programozási feladatok, 
robotok irányítása, kreatív digitális játékok, pixel-labirintus tervezése és kódolása, robotkarok használata (2x45 perc)

- interaktív kiállítótér és az Okos Park felfedezése (30 perc)

Időtartam: 120 perc
Létszám: max. 32 fő
Korosztály: 1-12. évfolyam

További információkért kérjük, keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén!
Telefon: +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680
E-mail: regisztracio@mobilis-gyor.hu

Cikkszám: B2023-04

VéleményekEddigi értékelések: 3

K.né P.Hajnalka
2023-02-07 12:53
Köszönjük a nagyszerű szervezést, és a fantasztikus élményt a mai Mobility napon. A gyerekek élvezték, sok hasznos dologgal gazdagodva tértek vissza az iskolapadba.
Ez az ő jövőjük!
Szívesen megyünk más alkalmakkal is!
Köszönjük!
N.B. Mosonmagyaróvár
2023-02-07 12:55
Szerintem megérte elmenni, mert nagyon sok új dolgot ismertem meg. Én már az előző iskolámmal voltam kétszer, de volt még újdonság számomra is. Nekem nagyon tetszett a programozás, főleg amikor egy rajz programot csináltunk. Érdekes volt számomra a kő-papír-olló (micro:bit) is. A labirintus programozás is nagyon jó volt. Az exatlon pályás robot is nagyon tetszett. A kedvencem az animáció készítés volt. Nagyon élveztem, hogy kreatívak lehettünk, bár sajnálom, hogy arra nem jutott több idő.
9.A Veszprém
2023-02-07 12:58
Több csoportban dolgoztunk. Az egyik csoport a gépi tanulással, mesterséges intelligenciával kezdett el ismerkedni, a Google Teachable Machine segítségével. A többiek kis csoportokban dolgoztak, minden kis csoportnál egy felnőtt segítő magyarázta el a feladatot, és segített, ha elakadtunk. Természetesen minden munkaállomásra minden csoport eljutott. Az egyik állomáson animációt lehetett készíteni, a másikon
labirintus játékot terveztünk. Játszottunk beprogramozott micro:bit segítségével kő-papír-olló játékot is. Egy másik állomáson tablet segítségével kellett egy kis robotot irányítani, és rávenni, hogy szállítsa el az építőkockát a megadott helyre. Programoztunk kisautót is: az volt a feladat, hogy bizonyos helyekre juttassuk el az autót. Volt olyan állomás is, ahol be kellett programoznunk egy robotkart, hogy betűket rajzoljon. … Az idő nagyon hamar elszaladt, szívesen maradtunk volna még, hiszen rengeteg érdekes dolgot tanultunk. Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat és mindenkinek ajánljuk, hogy látogasson el ide.