9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.     +36 (96) 618-118, +36 (20) 296-8680     mobilis##kukac##mobilis-gyor.hu

Kereső

Nyelv

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került!
Gyengénlátó Változat

Játékos őszi/téli szakköreink

Tartalmas délutáni elfoglaltságot keresel a gyerekeknek? Szeretne valami újat kipróbálni, megtanulni?
Foglalkozásainkat minden iskolás korosztálynak; alsó, felső tagozatos és középiskolás, pályaválasztó diákoknak kínáljuk. Minden foglalkozásunk fókuszában a részvevők, a játszva tanulás áll, hiszen célunk és küldetésünk, hogy teret adjunk a cselekvés általi, élményeken alapuló tanulási folyamatoknak.

Két korcsoportban kínált LEGO szakköreinken interaktív robotokkal ismerkedünk meg a robotika világával. A résztvevők játék közben szórakozva értik meg a programozás alapvető elemeit. A kreatív feladatok során digitális írástudást, térlátást fejlesztünk, miközben nagy hangsúlyt fektetünk az együttműködés fejlesztésére.

Micro:bit szakkörünkön egy pici eszközön gyakoroljuk a programozás fogásait. Ezt a kis mikrovezérlőt oktatási céllal fejlesztették, hogy egészen fiatalon bele lehessen kóstolni a mérnöki tudományok, a programozás alapjaiba. Egy-egy micro:bit-projekt elkészítése során fejlődik a csapatmunka-készség, problémalátás és problémamegoldás, algoritmizáló képesség, kommunikációs-készség, kreativitás, motiválhatóság.

Az autózás iránt érdeklődő fiatalokkal Forma1 szakkörünkön körbejárjuk a Forma1 történetét, majd alkotunk. Logót, autót tervezünk és gyártásba kezdünk a digitális műhelyünkben; lézervágunk, 3D nyomtatunk, megszervezzük a Mobilis Formula csapatok versenyét, bevetjük a drónjainkat, interaktív játékainkat, a versenyautó szimulátort sem kíméljük. Igazi kalandba vágunk!

Digitális alkotó szakkörünkön expedíciót indítunk a klímavédelem jegyében. Föld körüli utazásunk során szabadon alkotunk, kutatók, felfedezők, feltalálók leszünk és minden egyes találkozáson egy új technológiával, eszközzel, géppel ismerkedünk, hiszen szükség lesz tervezésre, a 3D nyomtatóra, a lézervágóra, hogy a küldetésen sikerrel járjunk. Ötletelünk, alkotunk.

Fizika fakultációt kiegészítő foglalkozásainkkal azoknak a fiataloknak igyekszünk segíteni, akik emelt vagy közép szintű érettségi vizsgát szeretnének tenni a tantárgyból, vagy csak későbbi felsőoktatási tanulmányaikat megalapozandó szeretnének fizikából tovább fejlődni.

Megnézem a kínálatot >>>

Slovakia Ring