mobilis interaktív élményközpont

Women in Tech-Zöld mérnökök a Mobilisben

2022.10.24. 11:06
A győri Mobilis Interaktív Élményközpont elsőként indította el a Women in Tech országos programsorozatot.

A hat alkalomból álló workshop célja, hogy a pályaválasztás előtt álló diáklányok – játékos formában, élménypedagógiai módszerekkel – találkozzanak a mérnöki, informatikai szakmákkal és betekinthessenek az infokommunikációs cégek világába.

A Huawei Technologies támogatásával a résztvevők megismerhetik a folyamattervezést és -irányítást, a kihívást jelentő műszaki feladatokat, és a csapatban gondolkodást, amelyek révén közelebb kerülhetnek napjaink digitális mérnöki szerepeinek megértéséhez a többszörös díjnyertes Maker’s Red Box alkotópedagógiai tananyagával. A tanulóknak lehetőségük nyílik a Huawei pátyi gyárát is meglátogatni, hogy mélyebb bepillantást nyerjenek a csúcstechnológia előnyeibe; láthatják, hogyan segíti az 5G, az AR és a mesterséges intelligencia a hatékonyabb munkavégzést. A programsorozat decemberben zárul.

 

További hírek >>>

Hírek

2024/03/04

A tavaszi szünetben és a márciusi hosszú hétvégéken a családoké és egyéni látogatóké a Mobilis

A tavaszi szünetben (március 28-tól) nyitva leszünk, szeretettel várjuk látogatóinkat programjainkra, egy üdítő tavaszi játékra, illetve...
2024/02/19

Kirándul az osztály

Gőzerővel készülünk a tavaszra, hogy minél több diáknak legyen felejthetetlen...
2024/02/01

Mérnöki témanap, középiskolából az egyetemre

Mérnöki Témanap pályaorientációs programsorozatunkat 2024-ben is a Széchenyi István Egyetemmel szoros együttműködésben folytatódik.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés