mobilis interaktív élményközpont

Új palettánk iskolai csoportoknak, osztályoknak

2023.08.30. 12:55
Kiegészítő oktatási alkalmat keresel az osztálynak, ahol a diákok kipróbálhatják az alkotás, a kutatás, a felfedezés élményét? Az új tanév kezdetén megújult tematikus foglalkozásokkal várjuk azokat az alsó és felső tagozatos, illetve középiskolás csoportokat, akik rendhagyó, a közoktatást színesítő természettudományos, vagy digitális ismeretterjesztő, tudásbővítő alkalmakat keresnek.

Tematikus témanapjaink - a választott témához kapcsolódóan - két vezetett foglalkozást, egy látványos kísérleti bemutatót, valamint a Mobilis kiállítóterében egy szabad játékot tartalmaznak.

A foglalkozásokon igyekszünk maximálisan teret adni a cselekvés általi, élményeken alapuló tanulási folyamatoknak: legyen ez a diákok által elsőként elvégzett kísérlet, egy 3D tervezett tárgyalkotási folyamat. Teret adunk a cselekvés általi, élményeken alapuló tanulási folyamatoknak.

Megnézem a kínálatot >>>

Hírek

2024/07/05

VII. Győri Gyerekegyetem élményei

Újra általános iskolás diákok váltották az egyetemi hallgatókat a Széchenyi István Egyetem előadótermeiben, kutató- és fejlesztőlaborjaiban.
2024/07/03

Győrkőcök a Mobilisben

A Mobilis Interaktív Élményközpont együttműködésben a Széchenyi István Egyetemmel idén is csatlakozik az ország legnagyobb...
2024/05/30

Vodafone Magyarország Alapítvány fókuszcsoportos kutatás

A Vodafone Magyarország Alapítvány megbízásából Sziva Dániel fókuszcsoportos kutatást végez a magyarországi középiskolai tanárok körében.

Facebook

Bezár
Keresendő kifejezés